
İtalyan mutfağının en sevilen tatlılarından biri. krem pişmişşık sunumu ve hafif tadıyla.Tüm dünyada popülerPozisyonunu koruyor. Biz yaratıldıkBu tatlı gerçekten pratikİşDemir, krema ve jelatin karışımıuyumlu bir uyum içinde ortaya çıkıyorlar CDışarı çıkıyor. Kuyu, Hafifliğiyle büyüleyen bu İtalyan lezzeti nasıl yapılır? İş yerinde, MasterChef krem pişmiş yemek tarifi…
krem pişmiş yemek tarifi
Malzemeler
Krem pişmiş BENÇince:
2 onun muhafazasıkrem
1 bardak suvurmak
1 paket vanilin veya 1 çay kaşığı1 çay kaşığı vanilya çıkarmak
Duvarının 1/2’sitoz şeker
2 yemek kaşığı jelatin tozu (veya 3 jelatin tabakası)
3 yemek kaşığı su (jelatin ekleyin)kaçmak)
Meyve sosu için (isteğe bağlı)makaleye bağlı olarak):
1 bardak ahududu veya çilek
2 yemek kaşığıhafif şeker
1 yemek kaşığı limon suyu
PANNA COTTA’NIN HAZIRLANIŞI
kJelatini küçük bir kaseye batırınIlık suyla karıştırıp yaklaşık 5 dakika yumuşamasını bekleyin.bekle.
Orta boy bir tencerede kremayı, s.vurmak, Şekeri ve vanilyayı ekleyip orta ateşte ısıtın.
Kaynatmadan karışımı ısıtın ve şekerin erimesini sağlayın.
Ocaktan aldığınız sıcak karışıma yumuşamış jelatini ekleyin ve tamamen eriyene kadar karıştırın.
Hazırladığınız karışımı servis kaplarına veya silikon kalıplara aktarın.
Oda sıcaklığına geldikten sonra en az 4 saat, tercihen 1 gece buzdolabında dinlendirin.
Ahududu, şeker ve limon suyunu ekleyinbir tencerede 5-6 saatTatlı
Sos kıvamına gelince ocaktan alıp soğumaya bırakın.
Panna cottaları buzdolabında kıvama gelince kalıptan çıkarın. CFırından çıkarın veya doğrudan kaselere servis yapın.
Üzerine meyve sosunu dökün.
Sağlık veyahadi gidelim!
