Cumartesi, Eylül 21

Ortağını zorladı mı? Afra Saraçoğlu ve Cem Söküt’e krize dokunma suçlaması! “Dokunmanı istemiyorum…”

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi sezona iddialı bir başlangıç ​​yaptı. Hikayesi değişen diziye yeni isimler gelirken, başrol oyuncularına da yeni ortaklar geldi. Pelin Akil, Diyar rolüyle Ferit’in yeni sevgilisi olurken, Cem Söküt de dizide Seyran’ın sevgilisi olarak yer aldı.

“SETTE DOKUNMA KRİZİ” AÇIKLAMASI…

Bilal Özcan, Hande Sarıoğlu ve Didem Delen’in rol aldığı Söylemezsem Olmaz magazin programında Cen Söküt ve Afra Saraçoğlu’na suçlama yöneltildi. Yalı Çapkını’nın setinde gerginlik yaşandığı belirtildi. Dizideki bir öpüşme sahnesinde Afra’nın, partneri Cem Söküt’ü iterek, “Ona dokunmanı istemiyorum” dediği iddia edildi.

wrfU-z5LKEe0DHp6s1Jp5g

Bilal Özcan olayın nasıl yaşandığını şu sözlerle anlattı: “Çocuk doğaçlama yapmaya başlıyor. Afra, Saraçoğlu’na dokunuyor. Afra sahne boyunca devam ediyor. Sahne bittikten sonra isyan ediyor. ‘Senaryoda yoksa var’ diyerek tavrını ifade ediyor. bunu bana yapamazsın, bana dokunamazsın.’ Adam ‘Ben hala iyi olmak için yapıyorum’ diyor. “diyor.”

66e407792524d734d964acdc-1

YİNE HUZURLUYDULAR!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını’nın ilk bölümünü izlemedi, evde yalnız izledi. Sabahın erken saatlerinde sete gitmek üzere evden birlikte çıktıkları öğrenildi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber