Salı, Ekim 22

Orkun Işıtmak, Cem Yılmaz’ı yalan makinesine bağlayıp ardı ardına sorular sordu! Yalan bile söylemedi… Cevapları günün gündemi

Erşan Kuneri, ünlü YouTuber Orkun Işıtmak’ın YouTube’da çektiği ‘Pembe Yalanlar’ programında ekibini ağırladı. Cem Yılmaz’a programda sorulan sorular ve verdiği cevaplar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

SORULARDA SORULAN SORULAR

Işıtmak, ünlü komedyene ardı ardına sorular sordu. Işıtmak, ilk sorusunda Erşan Kuneri’deki karakterine değinerek, “Gerçekten mavi iç çamaşırın var mı?” diye sordu. diye sordu. Yılmaz’ın “hayır” cevabını vermesi üzerine bu cevabın doğru olduğu ortaya çıktı.

“Kendinizi Türkiye’nin en iyi komedyeni olarak görüyor musunuz?” diye soruldu. Yılmaz tereddüt etmeden “Evet inanıyorum” diye yanıt verdi. Ünlü komedyenin bu cevabı da doğru çıktı.

Cem Yılmaz 5

“Kardeşim olmasaydı daha iyi bir yere gelebilir miydim diyorsun?” Soru soruldu: Cem Yılmaz şöyle yanıtladı: “Hayır, neden böyle bir şey söyleyeyim?” ve cevabı doğruydu.

Cem Yılmaz

“GİZLİ SOSYAL MEDYA HESABINIZ MI VAR?”

Cem Yılmaz: ‘Gizli sosyal medya hesabınız var mı? O hesabı mı takip ediyorsun?’ diye soruldu. Yılmaz, “Gizli sosyal medya hesabım yok ve stalking yapmıyorum” dedi. Bu cevabın da doğru olduğu ortaya çıktı.

Işıtmak, Yılmaz’a “Linç edilmekten korkmuyor musun?” diye sordu. diye sordu ve “Korkuyorum” cevabını aldı. Ünlü ismin bu cevaba da doğru cevap verdiği ortaya çıktı.

“Rolü yazdıktan sonra başkasına verdiğinize pişman olduğunuz bir karakter oldu mu?” diye soruldu. Yılmaz’ın “evet” yanıtı verdiği bu yanıt da doğruydu.

orkun 2

BU ANLAR GÜNDEMDE

Yılmaz’a son soru ise şu oldu: “Senin için setteki herkes aynı mı?” diye soruldu. ‘Evet, setteki herkes aynı’ yanıtını veren Yılmaz, bu yanıtla tüm soruları yalan söylemeden yanıtladı. Ünlü ismin dürüstlüğü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

CEM YILMAZ

YORUMLAR KALDIRILDI

Programın bu anları hakkında “ne kadar dürüsttü”, “yalansız bitti”, “çok güzel program”, “eğlenerek izledim” gibi yorumlar yapıldı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber