Perşembe, Eylül 19

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, F.Bahçe derbi hakemi Atilla Karaoğlan’a tepki gösterdi! “Babamın oğlu olsa bile cezasız kalmayacak.”

Galatasaray Meclisi’nin eylül ayı olağan yönetim kurulu toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapıldı. Toplantıda konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, F.Bahçe derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan’a sert tepki verirken önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Belediye Başkanı Dursun Özbek’in sözleri;

“SÜRECİ TAKİP EDİYORUZ”

“Bütün bu anlaşmalar kulübümüzün çıkarlarını korumak amacıyla hazırlanmış özel anlaşmalardır. Sponsorluk sözleşmesine aykırı bir tanıtım veya davranış, sözleşmenin tek taraflı feshi anlamına gelir. Dün geceden itibaren yeni sponsorluk sözleşmesini askıya aldık. Bu kararı almamıza rağmen aldık. Net bir bilgi ve belge yok. Süreci takip ediyoruz. Bu konuda nihai kararımızı vereceğiz.”

“1,1 MİLYAR TL EK GELİR BEKLİYORUZ”

e1fedb3166524503b370b4dd2123a93f

“126 bağımsız bölümümüz satıldı. Buradan aldığımız fonla Florya’da 45 dönümlük arsayı satın aldık. İnşaatın şu ana kadar uzamasının sebebi de bu. çalıştığımız firmanın yaptığımız anlaşmanın şartlarına uymaması ve bu nedenle bu konuda bize zorluk çıkarması. Ayrıca geçtiğimiz günlerde silahların geri çekilmesine ve satın alma kararı verilmesine yol açan hoş olmayan bir olay da yaşadık. Kulübümüzün Florya’da kendi imkanlarıyla satın aldığı arsanın konsolide bütçemize büyük katkı sağlamasının ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. İhale bağımsız komisyon tarafından yapılıyor. Önümüzdeki günlerde gidip yarışa katılacağız.”

”GALATASARAY KAVGA VE ÇATIŞMALARDAN ÇOK ZARAR GÖRDÜ”

Ekran görüntüsü_5

“Bu süreç yargıya intikal etmiştir. Biz konunun takipçisiyiz. Söz veriyorum, ortada bir suçlu varsa babamın oğlu da olsa cezasız kalmayacaktır. Bu suçlamalar boşa çıkarsa ben inanıyorum ki bunu yapanlar da olacaktır.” Bu suçlamaların bu topluma da hesap verilmesi lazım. Asıl amaç bu yönetime sorun yaratmaktır.” Bence bu onu imkansız kılıyor. Hiçbir menfaatimiz olmadan, sırf bu kulübe katkı sağlamak için buraya geldik. Galatasaray aşkı. Yaklaşık 3 ay önce Galatasaray tarihindeki rekor oyla bizi bu onurlu göreve layık gördünüz. Galatasaray’a ne kadar kötülük yaptıklarını artık hepimiz görüyoruz. “Görmenizi istiyorum. Bu yüzden aynı hedefle çalışmaya devam edeceğiz. Şeffaf olmaya, görüşlerinizi almaya ve yapıcı eleştirilerinizi dinlemeye devam edeceğiz. Galatasaray son dönemde kavgalardan, çatışmalardan çok acı çekti ve ben de öyleyim. daha iyi bilenlerden biri.”

”ARTIK HAKEM YOK MU?”

28600a241f9f40a1ada391c301e26266

“Fenerbahçe’yi Kadıköy’de oynayacağız. Geçen sene hakem Atilla Karaoğlan hakkında ciddi açıklamalarda bulunmuştum. Trabzonspor maçından sonra burada Galatasaray’ı nasıl katlettiğini, Galatasaray’ı nasıl parçaladığını anlatmıştım. Belki de aynı hakemi yine veriyorlar.” Sezonun en kritik maçı yani sadece yönetim değişti, başka hiçbir şey değişmedi! şampiyonluk maçları daha da zorlaşacak, TFF’yi bu atamalara dikkat etmeye davet ediyorum.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber